Sprektur: Store Skykula via Trælafjell (728)

25. september kl. 08:00
Fellestur, Fottur, Seniortur, Senior, 60+, Sprektur
Stavanger Turistforening, STF 60+

Store Skykula 906 moh. ligger på grensa mellom Bjerkreim og Egersund, men selve toppunktet er Egersunds høyeste punkt. Turen starter på Lauperak hvor vi parkerer ved Skinnedalsvatn. Lengste stigningen får vi i starten opp til det vakre området rundt Bjørnevatn. Turen videre opp til Store Skykula går i et variert terreng. Returen går ned igjen til stiskille som tar oss ut til Trælafjellet hvor vi går langs Ørsdalsvatnet. En flott og luftig retur. Turen tar mellom 6 og 7 timer.

Hvis du vil lese mer om turen, kan du gjøre det her og her

Turledere:
Kjell Asbjørn Olsen 90411521 og Frederik Hansen.

Frammøte:
P-plass mellom Stavanger stadion og Eiganes gravlund kl. 08.00, eller p-plass ved hovedinngangen på Maxi kjøpesenter i Sandnes kl. 08.30. Derfra kjører vi til Esso Vikeså og videre til Lauperak.

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Pris:
Gratis for medlemmer. Kr 40 for ikke-medlemmer. Eventuelle bompenger og drivstoffgodtgjørelse for samkjøring avtales under turen og betales direkte til sjåførene av de enkelte bilene.

Husk å ta med en solid niste, termos og godt fottøy. En god rast er en naturlig del av turen.

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Bli med 60+ på tur!

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur.

Følg 60+ på Facebook

Sprektur: Store Skykula via Trælafjell (728)

Turledere:

• Kjell Asbjørn Olsen