Friluftstrimmen med STF 60+ på Gramstad

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Nå uten påmelding - bare å møte opp :-)

Friluftstrimmen har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir - ja, det er opp til deg!

• Hvor: Oppmøte utenfor Friluftslåven på Gramstad, Fjogstadveien 160, 4329 Sandnes. Parkering på den store parkeringsplassen på høyre siden av veien. NB! Parkering forbudt langs veien, følg skilting.
  • Når: Hver tirsdag kl. 10-11 (oppmøte kl. 09:50 for registrering).
  • Hva: Øvelser i det fri tilpasset den enkelte.
  • Hvordan: Sammen med fysisk trener, fra Movon Helse- og treningssenter.
  • Ta med: Treningstøy etter været, matte eller sitteunderlag, drikkeflaske med egen drikke.

Friluftslåven kafe er åpen etter trening. På kafeen er det mulig å kjøpe lunsj for de som ønsker det. Kaffe byr vi på gratis.

Trimmen er gratis for medlemmer og ikke-medlemmer. Er du fast bruker av tilbudet håper vi du vil være med å støtte vårt viktige folkehelsearbeid med et medlemskap i Stavanger Turistforening, du kan melde deg inn her

Vel møtt!

Arr: Stavanger Turistforening 60+ og Movon Helse- og treningssenter

Tilbudet er støttet med midler fra Stiftelsen DAM