«Rask» hverdagstur i byen (726): Storhaug/Hillevåg

Fellestur

Dato
21. september kl. 17:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hverdagstur, Sprek, Sørmarka, Sprektur
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
726
Dette arrangementet er over!

Stavanger Turistforening 60+ inviterer deg til å bli med på et nytt turtilbud sentralt i Stavanger! Hver tirsdag kl. 17.00 tar våre turledere deg med på en tur med utgangspunkt fra én av innfallsportene til lokale turområder. Vi går en tur på 1,5 til 2 timer i «raskt» tempo. Det vil si raskt nok til at du blir litt svett på ryggen. 

Målgruppa for turen er deg som ønsker en ettermiddagstur i et greit tempo. Det er selvfølgelig også åpent for de som er yngre og eldre enn 60.

Frammøte: 

Oppmøte ved Godalen skole, nederste parkering ved Hillevågsvannet kl. 17.00.

Turledere:

Siw Tove Tofte Nitter 951 97 493 og Anne Svenneby Svendsen. 

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Pris:
Gratis for medlem. Kr 40 for ikke-medlemmer. 

Husk å ta med passende klær og godt fottøy. 

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Bli med 60+ på tur! 

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur. 

Følg 60+ på Facebook

«Rask» hverdagstur i byen (726): Storhaug/Hillevåg

Stavanger Turistforening 60+ inviterer deg til å bli med på et nytt turtilbud sentralt i Stavanger! Hver tirsdag kl. 17.00 tar våre turledere deg med på en tur med utgangspunkt ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Siw Tove Nitter