Podlestløypa - nærtur på Jæren (1320)

19. januar kl. 17:30 - 19:30

Turen starter ved parkeringsplassen ved Orre samfunnshus. Vi går mot Salteskogen og tek eit par runder i løypene der. Tibake går vi via Øgårdsvegen. Turen er ca 8,6 km, og vi brukar nok 2 timar ialt.

• Oppmøte: Parkeringsplass ved Orre samfunnshus. Turen starter her kl 1730.

• Turleiar:
    Randi Otterlei Malmin, mob. 934 89 250.

• Ta med: hodelykt og refleksvest.

For at du skal kunne delta trygt på denne turen i forhold til smitte av Covid 19, har vi begrenset antallet som kan delta på turen. Det er påmelding for å delta, og vi ber alle om å ha med seg munnbind i tilfelle det oppstår en situasjon der det ikke er mulig å opprettholde 1 m avstand. Vi følger STF og DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet.

Podlestløypa - nærtur på Jæren (1320)

• Randi Otterlei Malmin
  • Tlf. 93489250