Stemmen - nærtur på Jæren (1322)

16. februar kl. 17:30 - 19:30

Frå Smiå går turen til Stemmen, eit flott parkområde midt i Kvernaland sentrum.På vegen vidare går ein forbi Kvernaland omsorgssenter og vi tek ein ekstra runde forbi Kræjen gapahuk. Vidare går turen på grusveg mellom byggefelt og landsbruksjord. Løfter vein blikket, kan ein sjå Brekkenuten, 137 moh. Frå toppen er det flott utsikt. Turen fortset på inn i byggefelt og tilbake til Smiå. På veg tilbake går vi innom den flott gapahuken i Agriparken ved Frøylandsvatnet. Turen er 4,5 km og passer for alle.

Det er ikkje lenger krav om påmelding til turane. Forsatt gjeld å halda avstand og vera heime hvis ein er sjuk

• Oppmøte:
    Parkering ved Smiå på Kvernaland. Turen starter her kl 1730

• Turleiar:
    Anne Reidun Garpestad, mob. 958 19 098

• Ta med:
    Hodelykt og refleksvest

Stemmen - nærtur på Jæren (1322)

• Anne Reidun Garpestad
  • Tlf. 95819098