Kalbergskogen - nærtur på Jæren (1337)

19. oktober kl. 17:30 - 19:30
Fellestur, Fottur, Kveldstur, Jæren, Nærtur, Ettermiddagstur

Bli med på ein fin tur i Kalbergskogen.Turen startar frå Smiå på Kvernaland, går gjennom den flotte Stemmen Park, forbi Kvernaland omsorgssenter og gjennom byggjefelt til Kalbergskogen. I skogen går vi på gode grusvegar og nyt roa i skogen.Turen tek mellom 1,5 - 2 timar og passar for alle.

• Oppmøte
    Start frå Smiå på Kverneland  kl 17.30.

• Turleiar
    Anne Reidun Garpestad, mob. 958 19 098
  • Ta med: Ta med: hodelykt og refleksvest

Kalbergskogen - nærtur på Jæren (1337)