AVLYST! Fjellyoga i Stranddalen

Foto: Øyvind Eide

Jentehelg, familie- eller kjærestetur? Stranddalen turisthytte og Gaia yoga inviterer til eksklusiv yogahelg fra 7.-9 sept.

Hva med å starte september med en herlig høsttur til Stranddalen, kombinert med nydelig mat, friluftsliv og morgen- og ettermiddagsyoga. Nå har du sjansen, for torsdag 7. september kommer instruktøren Karen Olavsdatter Wedvik, som tilbyr rygg- og nakkemassasje og yoga. I tillegg kommer Nina Øverland Vikeså med sin aroma toutch og antistressbehandling.

Program:

Torsdag:
17.00: Velkommen til fjells, med komlemiddag og foredrag. Vi koser oss i hyggelig lag og blir bedre kjent. Yogainstruktøren og behandler forklarer tilbud av behandlingsform på fredag og lørdag.

Fredag:
08.00 - 09.30 Fjellfrokost
10.00 Morgenyoga
13.00 Lunsj
Massasje/behandling og tur
16.00 Ettermiddagsyoga
18.00 Treretters middag

Lørdag:
08.00-09.30 Fjellfrokost
10.00 Morgenyoga
13.00 Lunsj
Massasje/behandling og tur

Pris for to overnattinger, frokost, lunsj, middag, to økter morgenyoga og en økt ettermiddagsyoga:

3700 for ikke-medlem
3400 for medlem

Massasje og behandling kommer utenom.

Sikre deg plass og send mail til booking@stranddalen.no

Skrevet av Henriette Gill 5. august 2017