Stranddalen avrunder sesongen med Fjellflørt!

Velkommen til flørt på Stranddalen turisthytte!
Velkommen til flørt på Stranddalen turisthytte! Foto: Marius Vervik

Meld deg på sommerens kjekkeste opplevelse på Stranddalen turisthytte! Er du mellom 35 og 55 år og leter etter en partner, så har vi en unik mulighet til deg.

For første gang inviterer Stranddalen turisthytte til Fjellflørt, helgen den 18. september! Velkommen til en sosial naturopplevelse. Et par-tre timers reise og 3 timers fjelltur fra Stavanger, Sandnes og Sola lufthavn ligger eventyrlige Stranddalen. Med restaurant-, overnattings- og turtilbud i den absolutte norgestoppen. På denne turen står samværet og småpraten i høysetet, og romantiske toner er en bonus. Er du glad i natur og fjell får du nå muligheten til å tilbringe kvalitetstid sammen med andre single som deler de samme fjell- og friluftsinteressene!


Turen egner seg for single gutter og jenter mellom 35 og 55 år, som liker å være ute. Her blir det avslappet og god stemning, og deltakelsen på de ulike turene og arrangementene er selvfølgelig frivillig. Vi legger opp til fellesturer og aktiviteter i majestetisk høyfjellsnatur, avslapning i hytta, nydelige treretters middager, og ikke minst hyggelig sosialt samvær og kanskje noen nye venner! 

Velkommen til sommerens kjekkeste turopplevelse!

Program for helgen:

Fredag:
2-3 timers gåtur fra Øvre Moen til Stranddalen
Treretters middag
Quiz

Lørdag:
Frokost
Felles fjelltur kl. 10:00 (5-6 timer)
Treretters middag kl. 19:00
Sosialt i peisestuen utover kvelden

Søndag:
Frokost
Fellestur på ca. 3 timer
Hjemreise

God stemning på Fjellflørt.
God stemning på Fjellflørt. Foto: Marius Dalseg Sætre
Velkommen til flørt på Stranddalen turisthytte!
Velkommen til flørt på Stranddalen turisthytte! Foto: Ingeborg Søndenå