Vi søker kokker og medarbeidere til 2020-sesongen

Søk sommerjobb på fjellet! Garantert en unik opplevelse for livet!
Søk sommerjobb på fjellet! Garantert en unik opplevelse for livet! Foto: Kjell Helle-Olsen

Vil du jobbe på fjellet sommeren 2020? Perlen i Ryfylkeheiene trenger dyktige medarbeidere til sommersesongen åpner! Dette blir garantert en naturopplevelse for livet.

Vi søker kjekke, blide og serviceinnstilte medarbeidere for 2020-sesongen.  Stranddalen turisthytte ligger 1000 moh. og i 2019 hadde vi ca 3000 gjestedøgn i perioden juni til september. Vi er en fullservice hytte som eies og drives av Stavanger turistforening.

Vi har 16 rom og 4 hemser med ca 61 faste sengeplasser.  

Vi trenger kokker som kan jobbe i turnus fra 12. juni til 20. september. Turnuset fungerer slik at du er en uke på jobb og en uke hjemme.

Vi har også behov for servitører og servicemedarbeidere, som skal sørge for at alle gjestene får den beste servicen og den reneste hytteopplevelsen i hele Norge.

Du må sette pris på et liv uten tekniske "duppeditter", da du ikke kommer til å ha mobildekning på hytta. Hytta har et flott sanitærbygg med utedo og det er ca. 5 km. til nærmeste bilvei.

I Stranddalen finner du et fantastisk turterreng , en vakker flora og svært kjekke medarbeidere. Har du lyst på drømmejobben høyt til fjells? Send oss en CV og en kort presentasjon av deg selv til: bestyrer@stranddalshytta.no. Du kan også ringe oss på telefonnummer: 948 87 011.

Stranddalen turisthytte en vakker sommerdag.
Stranddalen turisthytte en vakker sommerdag. Foto: Ingeborg Søndenå

Skrevet av John Anton Nilsen 9. desember 2019