Om hytta

Stranddalen turisthytte er betjent i sommersesongen.

Anlegget har 16 rom med i alt 64 senger (+ hemser).  Vi har alle rettigheter og har bankterminal. Se nøyaktig dato under åpningstider. Vi åpner 17. juni 2022 og stenger etter frokost søndag 18. september 2022. ( 16 juni 2023 og 17 september 2023)

Utenom sesong er det mulighet for selvbetjent overnatting i anneks (12 senger + hems).

Lakenpose eller eget sengtøy må benyttes hele året. NB! Sovepose er ikke tillatt. Det svarer seg å være medlem da vi har gode rabatter på kost losji. 

Den selvbetjente hytta er utstyrt med nødsender. Senderen har direkte linje til AMK-sentralen ved Universitetssykehuset i Stavanger. Den skal bare brukes ved ulykker eller for å unngå redningsaksjoner dersom du må ligge værfast på hytta. Når hytta er betjent er den også utstyrt med hjertestarter.

Stranddalen turisthytte byr på to utendørs hundehus for hunder som kan ligge alene ute. I tillegg har vi to rom som kan disponeres av to- og firbeinte. Det er ikke vedovn på hundrom . Det er lurt å sende epost på forhånd for å sjekke om det er ledig plass på disse rommene. Husk båndtvang! Rypekyllingene er sårbare og det er få av dem.  Vi tar kr 200,- for ekstra tilrettelegging for hund.